Novi Sad
27.02.2012.
09:02
Akademik i profesor međunarodnog prava Tibor Varadi izjavio je da je mađarski jezik bio mnogo zastupljeniji na Pravnom fakultetu u periodu pre Miloševićevog režima.
  • зики

    28.02.2012 18:20
    Варади
    Јел то онај што је Србију тако успешно заступао у Хагу?!
  • 27.02.2012 17:30
    Strasno
    Ja bih uveo,kao sto Nemci,Holandjani i ostali Evropejci uvode u svojim zemljama polaganje jezika.Pa bi tako i Madjari koji dugo zive u drzavi Srbiji morali da nauce Srpski.Ajde da se ugledamo na tu demokratsku Evropu.Kada bi ludi Srbi ispravno kopirali zapad po zakonima i pravima manjina,manjine u Srbiji bi izvisile.Kod nas,koliko god da im das njima je malo.I malo po malo,ode drzava...Kada Nemci,Francuzi,Holandjani,Britanci i ostali u svojim drzavama otvore fakultete na maternjim jezicima manjina,daju im diplome i posao u svojoj zemlji istog momenta potpisujem da tako bude i kod nas.Ali,znate kada ce to oni dopustiti...Ovo kod nas je kolektivno samoubistvo.
  • Pera

    27.02.2012 15:44
    Samo njega nema
    Njega nema a vama i dalje smeta . Ako trebaju predmeti na Madjarskom jesiku ok. Ako ima dovoljno studenata koji to zele neka bude zasto praviti probleme.Ali u upravi zasto? Koji je valjan razlog za to. R,adnici madjarske nacionalnosti i svih drugih uvek da, ali jezik ne, nema razloga.
  • ZoranNS

    27.02.2012 14:00
    Luka Laban
    Nećeš verovati, što jedna budala upropasti treba sto godina da se ispravi, tj. najmanje dev generacije.
  • Luka Laban

    27.02.2012 10:19
    Rdjavom qu.cu i dlaka smeta
    Skoro dvanaest godina ste na vlasti i jos uvek vam je Sloba kriv za sve!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna